Welkom bij Betting practice 2014 - the sochi game

Gratis wedden op de Olympische Spelen Sochi 2014

Het nieuwste spel van effesport is een spel waarbij je gratis kan inzetten op weddenschappen. Wie wint er goud op de verschillende afstanden? Wie haalt het podium?

Deelnemen is net zo eenvoudig als bij alle spellen van effesport.nl. Als je al een account hebt, hoef je je alleen nog maar in te schrijven. Anders moet je je nog even registreren. Daarna kun je direct aan de slag!

Voor een overzicht van de verschillende weddenschappen ga je naar inzetten. Met het dropdown menu kies je de afstand waarop je wilt inzetten.

Je kan ervoor kiezen om direct alles in te zetten op Sven Kramer en Ireen Wüst, maar je kan ook eerst inzetten op alleen de 5000 meter mannen. Het geld dat je per dag wint kun je direct weer gebruiken om in te zetten op volgende weddenschappen.

Je mag meerdere keren inzetten op dezelfde weddenschappen. Één keer per dag worden de rates aangepast, dus houd de site goed in de gaten.

Wie aan het einde van het spel het hoogste saldo heeft wint het spel. Bij gelijkspel wint degene die het meeste gewonnen heeft.

Er zijn geen prijzen verbonden aan dit spel (dat mag niet van de Nederlandse wet). Wel gaat de winnaar ervandoor met de titel "gouden medaillewinnaar Betting Practice Sochi 2014", een hele mond vol.

Koninginnedag artikelen