De Olympische spelen: Wedden op schaatsen

Is je schaatskennis geld waard? Probeer het uit op effesport.

Effesport geeft je 10.000 euro speelgeld, om te kijken hoe je het zou doen in de ‘echte’ wereld. Je bindt de strijd aan met je vrienden en andere deelnemers, maar dat niet alleen. Je speelt ook tegen Het Huis. De koersen voor de weddenschappen op Sochi Betting Practice zijn dezelfde koersen als die van Unibet. Dus: als je hier winst maakt, had je dat in het echt ook gedaan.

Hoe werkt het?

Je krijgt 10.000 euro1 die je kunt inzetten op de verschillende afstanden tijdens de Olympische Spelen. Alle deelnemers hebben twee koersen: de winstkoers en de podiumkoers. De winstkoers bepaalt hoeveel geld je uitgekeerd krijgt als de schaatser van jouw keuze wint. De podiumkoers bepaalt hoeveel geld je uitgekeerd krijgt als de schaatser van jouw keuze het podium haalt.

Wat is de beste strategie? Is het verstandig om meteen al je geld op de 5.000 meter heren in te zetten, om vervolgens alles op de 3.000 meter dames in te zetten? Of is het verstandiger om meteen al je geld te verdelen over de verschillende afstanden? Houd er rekening mee dat de koersen van de schaatsers niet constant zijn!

Wie na de 5.000 meter dames het meeste geld heeft, is de winnaar. Van eeuwige roem.

1Disclaimer: Dit is geen echt geld. Het heeft geen enkele waarde buiten deze website.

Koninginnedag artikelen